Om oss

Om oss 

 

Lars og jeg kjøpte vår første hund ( Rottweiler ) i 1992, vi ble hektet og det ble fort flere. Vi prøvde oss litt på utstilling med våre Rottweilere, og det var jeg som synes dette var ufattelig gøy. Vårt første valpekull fikk vi i 1999, etterfulgt av mange fler.

 

Vår første Franske Bulldog fikk vi i 2007,  hun var ei super herlig tispe med mye personlighet. Hun var grunnen til vår store lidenskap for rasen. Desverre mistet vi henne så alt for tidlig i kreft, men hennes blod renner videre gjennom hennes barn og barnebarn. Albert er etter hennes linjer og han er en flott gutt som fører hennes blod videre. 

 

I 2014 fikk vår sønn en Chiahuahua, han er bare til kos, men absolutt en del av flokken.

 

I 2015 utvidet vi flokken med ei Dvergpinschertispe, dette gav mersmak så i 2018 fikk vi en omplasserings tispe som er utrolig herlig. Med tiden vil det kanskje komme små dvergpinschere i valpekassen hos oss.

 

Jeg er nok drivkraften og aktiv med hundene, men uten Lars hadde jeg aldri kunnet holde på så aktivt som jeg ønsker. Han er der alltid når noe skal gjøres, hunder som skal luftes eller valper som skal mates når jeg er ute på utstillingsturer.

 

Hege og Lars Stian Folvik

Zebrasomas Albert